AnimaArt este o organizație non-profit care realizează spectacole de păpuși pentru copii și adulți în sistem de turneu. Ne-am propus să ajungem cât mai departe, la un public cât mai mare și mai variat cu spectacolele și activitățile noastre, să stimulăm creativitatea, să ne implicăm în educație și să  fim alături de publicul nostru tânăr în creșterea și dezvoltarea lui. De aceea, avem nevoie și de sprijinul tău!

Ne place să credem că teatrul de păpuși și de animație este o celebrare a copilăriei, a ludicului și a celor mai frumoase povești.  Fii parte din comunitatea AnimaArt și alătură-te echipei noastre într-o călătorie unică.
Fie că decizi să ne fi ambasador, prieten sau voluntar, suportul tău va asigura succesul proiectelor noastre. Apreciem cu deosebită recunoștință sprijinul vostru și ne-am bucura să avem în echipa noastră cât mai mulți iubitori de teatru cărora să le putem oferi o experiență de neuitat.

Ambasadorii sunt un element cheie în echipa AnimaArt. Ei reprezintă valorile companiei în interiorul comunității lor, facilitând comunicarea cu audiența și accesul publicului la resurse informative despre munca artiștilor implicați, despre impactul de-a lungul timpului a spectacolelor sau activităților noastre, cât și despre implicarea în comunitate.

check_32x26Doresc sa aplic pentru a fi Ambasador AnimaArt.

Iți mulțumim pentru interesul tău și așteptăm cu nerăbdare să aflăm cum ai dori să te implici.
Pentru aceasta, contactați-ne …