AnimaArt este o organizație non-profit care realizează spectacole de păpuși pentru copii și adulți în sistem de turneu. Ne-am propus să ajungem cât mai departe, la un public cât mai mare și mai variat cu spectacolele și activitățile noastre, să stimulăm creativitatea, să ne implicăm în educație și să  fim alături de publicul nostru tânăr în creșterea și dezvoltarea lui. De aceea, avem nevoie și de sprijinul tău!

Ne place să credem că teatrul de păpuși și de animație este o celebrare a copilăriei, a ludicului și a celor mai frumoase povești.  Fii parte din comunitatea AnimaArt și alătură-te echipei noastre într-o călătorie unică.
Fie că decizi să ne fi ambasador, prieten sau voluntar, suportul tău va asigura succesul proiectelor noastre. Apreciem cu deosebită recunoștință sprijinul vostru și ne-am bucura să avem în echipa noastră cât mai mulți iubitori de teatru cărora să le putem oferi o experiență de neuitat.

Fii Ambasador!

Ambasadorii sunt un element cheie în echipa AnimaArt. Ei reprezintă valorile companiei în interiorul comunității lor, facilitând comunicarea cu audiența și accesul publicului la resurse informative despre munca artiștilor implicați, despre impactul de-a lungul timpului a spectacolelor sau activităților noastre, cât și despre implicarea în comunitate.

check_32x26Doresc sa aplic pentru a fi Ambasador AnimaArt.

Fii Prieten!

Chiar dacă nu ai prea mult timp la dispoziție, și cel mai mic efort poate face o diferență fantastică pentru noi. De exemplu, dacă ești pasionat de social media și ai o rețea cu care comunici constant, ne-ai putea ajuta prin răspândirea postărilor noastre de pe facebook și ai putea informa rețeaua ta despre ultimile știri aflate pe site-ul nostru. Sau poate ai un website unde ne poți oferi spațiu pentru sigla noastră și link spre website-ul AnimaArt.

check_32x26Doresc sa devin Prieten AnimaArt .

Fii Voluntar!

Uneori, în funcție de complexitatea evenimentului în care suntem implicați, avem nevoie de voluntari  care pot fi prezenți să ne întindă o mână de ajutor cu toate aspectele implicate în a oferi experiența teatrală pe care o așteaptă publicul nostru. În schimbul ajutorului tău, ne vom asigura că primești recomandări eficiente care să ateste munca pe care ai depus-o,  precum și abilitățile câștigate în urma acestei experiențe. Este o oportunitate deosebită pentru tineri de liceu și studenți, care doresc să se remarce printr-o implicare activă și eficientă în viața culturală a orașului lor.

check_32x26Doresc sa devin Voluntar AnimaArt.

Iți mulțumim pentru interesul tău și așteptăm cu nerăbdare să aflăm cum ai dori să te implici.
Pentru aceasta, contactați-ne …